20 фута контейнер мобилен ресторант къща къща

REAL SHOT PICTURE Този вид разширяема къща е проектирана през 2009 г., когато първият ни австралийски клиент иска малка къща за семеен живот. Тя спести инсталацията и разходите за труд за него.Той хареса много. И сега е по-популярен не само в Австралия, но и по целия свят. То е...

Информация за продукта

РЕАЛНА СНИМКА


Този вид разширяема къща е проектирана през 2009 г., когато първият ни австралийски клиент иска малка къща за семеен живот. Тя спести инсталацията и разходите за труд за него.Той хареса много. И сега е по-популярен не само в Австралия, но и по целия свят.

Тя е около 37 кв.м., а за завършване на инсталацията е необходим един ден за 6 души. Той включва спалня за една родителска стая и спалня за едно дете.


Тоалетната, държач за хартия, душ, мивка, огледало, кърпа са всички инсталирани в нашата фабрика. Клиентите трябва само да свържат тръбопроводи за доставка и отводняване на място.


Кухнята е отворена и ние можем да персонализираме кухненските шкафове. Можем също така да предоставим аспиратор, фурна, съдомиялна машина и такива електрически уреди, ако е необходимо.


Има достатъчно място в дневната, за да сложите маса, диван и маса за чай.

Вътрешна среда

Вътрешното оформление е по избор на базата на вашата заявка. Ние можем да предоставим някои уреди, ако е необходимо, като например климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др. Ако мислите, че бялата стена е твърде монотонна, имаме различни вътрешни и външни декоративни стени, които можете да избирате. Ще се постараем да удовлетворим всички ваши изисквания за жилищно настаняване с нашите професионални нагласи.

Дизайн планове

HUASHA също така предлага персонализиране според вашите изисквания

Ние можем да осигурим някои уреди, ако е необходимо, като климатик, хладилник, съдомиялна машина, фурна и др.

Конфигурация

Мярка

6400 * 5480 * 2520mm

Опаковъчен размер

2200 * 5910 * 2520mm

Стенни панели

50/75 мм EPS / Рок вълна / PU сандвич панел с двустранно 0.4 мм PPGI

Стоманена структура

2,5 ~ 3,0 мм галванизирана стоманена конструкция

Windows

Пластмасова стомана / Алуминиева сплав с двойно стъкло от стъкло с екрани

Входна врата

Пластмасова стомана / Алуминиева сплав, двуслойна куха стъклена врата

Вътрешна врата

Сандвич панел врата, рамка от алуминиева сплав, заключване

черен под

18 мм многопластова / циментова основа

Баня под

PVC под / керамични плочки

Баня

Душ, седемна тоалетна, мивка, кърпа за ръце + огледало + кутия за хартия

кухня

Мивка с шкаф (PVC панел), двойна мивка от неръждаема стомана, чук

Водопроводна тръба

ППР и PVC водоснабдителна и дренажна тръба с фитинги

Електрическа система

Превключвател, гнездо, лампа, водоустойчива гнездо, разпределителна кутия.

аксесоари

Боя, стъклен цимент, подови нокти, слепи нитове и др.Тази къща може да бъде опакована в 40 'HQ или 40' OT cotainers.40 'OT е по-удобно за товарене и разтоварване, но товарът ще бъде по-скъп от 40' HQ. Различни неща, различни цени.Направете вашето решение и ни изпратете това, от което се нуждаете! Очакваме ви тук!

Свързани продукти

25м2 единична стая


37m2 2 спални у дома


58m2 Granny Flat

Нашата компания за услуги

Nantong HUASHA Movable house Company е създадена през 2005 г. под ръководството и ръководството на г-н Гао (директор), който има дълбок опит и много опит в областта на предварително произведени къщи. Модернизацията и развитието чрез внедряването на сега технологии и материали са помогнали донесете HUASHA на статут на лидери на пазара и продължава да нараства с ръст при всяко успешно завършване и доставка на нашите продукти до ваше удовлетворение. Ние напълно разбираме екологичните проблеми, тъй като ние продължаваме да развиваме, обновяваме и доставяме до вашето удовлетворение


местоположениеHUASHA се занимава с 20 фута контейнер мобилен ресторант къща къща над 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: 20ft контейнер мобилен ресторант къща къща, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също