Архитектурен дизайн на най-новата луксозна вила

20ft Flat Pack разширяема контейнер къща за живеене офис тоалетна баня душ, 20 фута контейнер къща, подвижна къща, сглобяема къща, мобилни къща, модулна къща, евтини къща спецификация: 5910 * 2438 * 2591mm чертеж незадължителни планове: незадължителни материали: изпълнение: употреба : Контейнерната къща може да бъде ...

Информация за продукта

20ft Flat Pack разтегателен контейнер Къща за живеене Офис Тоалетна Душ за баня, 20ft контейнерна къща, подвижна къща, сглобяема къща, мобилна къща, модулна къща, евтина къща

.jpg.jpg

 

Спецификация: 5910 * 2438 * 2591mm

име

Тип

Материал

размер

Покривна конструкция

Стоманена структура

1. Сандвич панел

2. Стоманена плоча

20 фут

врата

   1. Плъзгаща се врата

2. Алуминиева сплав

3. Пластмасова стоманена врата

4. Защитна врата

5. Врати със сандвич панели

1. Алуминиева сплав

2. EPS

3. Скална вата

4. ПУ

Обикновен размер:

850mm * 2050mm

персонализиране

прозорец

1. Плъзгащ се прозорец

2. Прозорец от алуминиева сплав

3. Прозорец от пластмасова стомана

4. Сляп прозорец

1. Алуминиева сплав

2. PVC

3. Дървесина

Обикновен размер:

900 мм * 1000 милиметра

1200mm * 980mm

800мм * 600мм

600mm * 600mm

персонализиране

Електрическа инсталация

Скрита инсталация на верига

1. Китайски стандарт

2. Австралийски стандарт

3. Американски стандарт

4. Европейски стандарт

1.    Безопасна и красива

2. Верижна верига

етаж

1. Под с шперплат

2. Ламинат

3. PVC настилка

4. Масивна дървесина

5. Бамбук

1.    шперплат

2.    Ламинат

3.    PVC

4.    Солидно дърво

5. Бамбук

Нормална:

15mm или 18mm

Огнеупорни и водоустойчиви

чертеж

1.jpg

 

Незадължителни планове:

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Незадължителни материали:

1.jpg

 

2.jpg

3.jpg

Производителност:

 

Употреба: Контейнерната къща може да се използва за офиси, командни пунктове, общежития, заседателни зали, складове, магазини, допълнителен етаж на сграда покривни и временни къщи в областта на строителството, железопътни линии, магистрали, проекти за опазване на водите, електричество, петрол, бизнес, туризъм и военна употреба.

 

1. Лесен за сглобяване и демонтиране: Контейнерната къща може да се сглобява и демонтира десетки пъти и може да се използва многократно. А сглобяването се нуждае само от прости инструменти и не се нуждае от източник на захранване. Връзките на частите на къщата приемат тапи или винтови връзки.

2. Силна структура: Приема структурата на стоманената рамка, следователно е стабилна и в съответствие с проектния код на строителната конструкция.

3. Топлоизолация: Покривът и стената са направени от цветни стоманени сандвич панели (EPS, XPS, PU или Rock Wool), които имат добра топлоизолационна и пожароустойчива работа.

4. Трайни:   Частите от стоманена рамка са обработени с антикорозионно покритие и могат да се използват до 20 години.

5. Опазване на околната среда:   Дизайнът на къщата е разумен и е лесен за сглобяване и демонтиране.

6.   Разнообразни спецификации:   Нашият дизайн може да бъде персонализиран. Вратите, прозорците и предните и задните стени могат да се сменят. А преградните стени са съобразени с изискванията на клиентите.

Опаковка и доставка

.jpg

Всички материали и аксесоари от тази контейнерна къща ще бъдат опаковани между покрива и дъното. Тоалетната и душ кабина ще бъдат опаковани отделно.

8 комплекта без баня и кухня, заредени в един 40HC;

6 комплекта с баня и кухня, заредени в един 40HC.


нашите услуги

Ако имате свой собствен чертеж на сглобяем дом или някаква мисъл за него, моля свържете се с нас и ни разкажете какъв е вашият идеален дом. И тогава ще използваме нашата професионална технология, за да осъществим идеята ви.

Ако нямате свой собствен чертеж, моля, кажете ми 1.Колко квадратни метра сглобяема къща искате? 2.Какви материали Ви харесват? И всички други подробности изисквания. Ние ще използваме нашия опит, за да ви даде съвети.

Приемаме метода на плащане: T / T, L / C, D / A, D / P, O / A, DES, DEQ, DDU, DDP, ESCROW.

информация за компанията

Nantong Huasha подвижна къща Ко ООД е създадена през 2004 г., и се разраства в международна ориентирана компания с нея повече от 10 години професионален опит в областта на производството и износа панелни къща. През последните десет години, ние сме установили пълния процес от разработване на нови продукти, количество производство, контрол на качеството, за производство и техническа поддръжка. Досега 90% от нашите продукти са широко използвани в много страни по света.

 

ЧЗВ

1.Q: Как да купя?

О: Можете да ни предоставите вашия чертеж и ние ще произвеждаме въз основа на вашите рисунки.

 

2.Q: Как да платя?
A: TT и L / C са приемливи и TT ще бъде по-ценен. 30% депозит преди производство, 70% баланс преди натоварване от TT.


3.Q: Какво е времето за доставка?
О: Това зависи от количествата на поръчката. Като цяло, времето за доставка ще бъде в рамките на 15 до 30 дни.


4.Q: Как да изпратите?
A: Зареждане с морски контейнер.


5.Q: Как да инсталирате след пристигането на стоката?
О: Ще ви предоставим подробни илюстративни снимки и видеоклипове. Ако е необходимо, ние ще изпратим техници, които да ви помогнат. Въпреки това, визовата такса, самолетни билети, настаняване, заплати ще се поемат от купувачите.

 

6. В: Откога вашата компания започва да произвежда този производител? Какво е годишното производство сега?

От 2005 г. взехме проба от Австралия, нашият президент направи проучване, опита няколко пъти и след това започна стабилизирано производство. Годишното производство е около 500, 000 кв.м. на година.

 

7. В: Какви са предимствата на вашия панел?

О: Отличните предимства на нашия панел са леко тегло, топлоизолация, доказателство, водоустойчивост, огнеупорна, звукоизолация, бърза конструкция и др.

 

8. В: Панелът изгаря ли е, ако е така, какъв е рейтингът?

О: Теоретично, той може да издържи огъня в продължение на 4 часа при топлина от 1000 ° C. Но всъщност той е негорим.

 

9. В: Имате ли сертификат, който да ни помогне да получим одобрението на правителството?

О: Ние можем да предоставим нашия сертификат ISO, протоколи от тестове, SGS сертификати като помощни документи. Тъй като строителните стандарти са различни в различните страни, повечето от нашите клиенти купуват панелите за тест и получават одобрение от самите тях.

 

10. В: Имам нужда от проби за одобрение от клиента, това ще бъде ли възможно?

A: Ние можем да предоставим проби на необходимия ви размер, но ние няма да си позволим разходите за доставка, защото винаги получаваме изисквания за доставка на пробата на панела. Освен това, предлагаме да закупите малък контейнер с различни размери, целият панел е по-ефективен и убедителен за тест от малките проби.


HUASHA се занимава с най-новите сглобяеми луксозни вили архитектурен дизайн вила за повече от 20 години, и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниска цена и качествени продукти. За да се задоволят изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирано обслужване.
Hot Tags: най-новите сглобяеми луксозни контейнери вила архитектурен дизайн, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също