Високо качество сглобяеми плосък пакет контейнер комбинация къщи

Продукт описание две слой 20 фута контейнер къща има коридор и стълбище. Дизайна на двата слоя може да побере повече хора да живеят. Начин на употреба: Може да се прилага за настаняване, офиси, Вили, складове, училища, приюти, охрана, изложбени зали, автогари, за съхранение...

Информация за продукта

Описание на продукта

Две слой двайсетфута контейнер къща има коридор и стълбище. Дизайна на двата слоя може да побере повече хора да живеят.

Начин на употреба:

Тя може да се прилага за настаняване, офиси, Вили, складове, училища, приюти, охрана помещения, изложбени зали, автогари, къщи за съхранение и т. н.

Изпълнения:

1. лесен за сглобяване и разглобяване: къщата може да се сглобява и разглобява за десетки пъти и могат да бъдат използвани повторно много пъти. И assenmbling има нужда само от прости инструменти, без източник на електрозахранване. Всички трябва да се свържете на парчета от къщите са щепсели и винтове.

2. силна структура: той приема стоманена рамкова конструкция. Така че е стабилен съгласно Кодекса за изграждане на структура.

3. трайни: Стоманена рамка части са обработени с антикорозионно покритие и може да се използва най-малко 20 години.

4. топлоизолация: стените и покрива са изработени от цвят боядисана стомана сандвич панели (EPS, XPS, PU или минерална вата), която е известни със своите хранителни смески топлоизолиращи и пожароустойчивост доказателство.

PS: Стената може да се направи на газобетон лека панел, който е по-добър материал за стени.

5. околна среда защита: конструкцията на къщата е resonable. И това е лесно да се сглобява и разглобява.

6. други: Може да се персонализира дизайна на къщата. Ние поставяме на ползите от клиента на първо място.

За контакти:

Интерес към нашите продукти?

Нашите търговски представители ще ви предложи професионални услуги и решения.

Не се колебайте, свържете се с нас сега!


HUASHA е занимавал с високо качество сглобяеми плосък пакет контейнер комбинация къщи за над 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.

Hot Tags: високо качество сглобяеми плосък пакет контейнер комбинация къщи, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също