Високо качество сглобяеми доставка на контейнери Homes за офис

Описание на продукта: този продукт сандвич панели като стена панел, леки стоманени структура, която да гарантира стабилността на сградата. Това е квартирата на опаковката и удобно да се движат, ако искате. 4 краища са направени както същ както стандарт ISO морския транспорт на контейнери използване: контейнер къща може да се приложи...

Информация за продукта

Описание на продукта:

Този продукт сандвич панели като стена панел, леки стоманени структура, която да гарантира стабилността на сградата.

Това е квартирата на опаковката и удобно да се движат, ако искате. 4 краища са направени както същ както стандарт ISO морския транспорт на контейнери

Начин на употреба:

Контейнер къщата могат да бъдат приложени към офис, командни поста, спални помещения, заседателни зали, складове, Магазини, жили на покрива на сградата и временни къщи в областта на сграда, железопътни линии, магистрали, водни conservancy проекти, електрическа енергия, масло, бизнес, Туризъм и военна употреба.

Предимство:

1. лесен за сглобяване и разглобяване: контейнер къщата могат да бъдат сглобени и разглобена за десетки пъти и могат да бъдат използвани повторно за много пъти. И само сглобяване трябва прости инструменти и не трябва енергия източник. Връзки на парчета от къщата всички приемат свещи или винтови връзки.

2. силна структура: Приема стоманена рамка структура, следователно той е стабилен и в съответствие с кода на проектиране на структура на сградата.

3. топлоизолация: покрива и стената са изработени от цвят стомана сандвич панел (EPS, XPS, PU или минерална вата), които имат добри топлоизолационни и пожарозащитни изпълнение.

4. трайни: Стоманена рамка части са обработени с антикорозионно покритие и може да се използва толкова дълго, колкото 20 години.

5. околна среда защита: проектирането на къщата е разумен и е лесно да се сглобява и разглобява.

6. диверсифициран спецификации: Нашите дизайн могат да бъдат персонализирани. Врати, прозорци и предната и задната стени могат да се разменят помежду си. И преградните стени са според изискванията на клиента.

Опаковане и доставка:

Всички материали и аксесоари на този контейнер къща ще бъдат опаковани между покрива и дъното. Тоалетна и душ кабина ще бъдат опаковани поотделно.

8 комплекта без баня и кухня, натоварени в един 40HC;

6 комплекти с банята и кухнята, натоварени в един 40HC.

Нашите услуги:

Nantong Huasha подвижни къща Ко, ООД е създадена през 2004 г. и се разраства в една международно ориентирана компания с нея повече от 10 години професионален опит в областта на производители и износители сглобяеми къща. През последните десет години ние установихме пълен процес от разработва нови продукти, количество производство, качествен контрол, за изработка и техническа поддръжка. До сега 90 % от нашите продукти е бил широко използван в много области на света.


HUASHA е занимавал с високо качество сглобяеми корабоплаването контейнер домове за офис за повече от 20 години, а ние сме известни като една от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. In ред към доставям провизии към изискването на клиентите, нашата фабрика също предлага персонализирани услуги.

Hot Tags: високо качество сглобяеми корабоплаването контейнер домове за офис, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също