Продажба на къщи в модерен жилищен комплекс

Открийте HUASHA, иновативна и вълнуваща концепция за преобразуване на морски контейнер къща в уникален! Продукт описание: 20 фута монтирана модулна къща, къщата използват сандвич панели, лека стоманена конструкция, удобно да се движи, не е необходимо да се инсталира на сцената. Вътрешна лампа, ключ, socket.can дизайн според изискванията на клиента.Можем също така в съответствие с изискваните за инсталиране на ...

Информация за продукта

Открийте HUASHA, иновативна и вълнуваща концепция за превръщането на корабната контейнерна къща в уникална!

4 (001) .jpg

Описание на продукта:

20 фута монтирана модулна къща, къщата използва сандвич панели, лека метална конструкция, удобно да се движи, не е необходимо да се инсталира на сцената. Вътрешна лампа, превключвател, socket.can дизайн според изискванията на клиента. Можем също така според необходимите инсталирайте балкона. Когато транспортираме, ако ширината и височината са по-малки от размера на вратата на контейнера, можем да заредим целия контейнер, което спестява клиента в местните разходи за монтаж.

Опаковане и доставка:

Нашият редовен метод за опаковане е модул точки

Зареждане в контейнер 20'GP или 40'HQ, доставка от пристанище Шанхай.


HUASHA се занимава с ниски разходи икономични мобилни плоски опаковки стил контейнер домове за продажба за повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.

HUASHA се занимава с добра продажба на модерна сграда апартаменти къща за повече от 20 години и ние сме известни като един от водещите такива производители и доставчици в Китай за нашите ниски цени и качествени продукти. За да се отговори на изискванията на клиентите, нашата фабрика предлага и персонализирани услуги.
Hot Tags: добра продажба модерна сграда апартаменти къща, Китай, производители, доставчици, фабрика, персонализирани, ниска цена
Запитване

Може да харесаш също