Начало > За нас

1. нашата история

HUASHA се фокусира върху подвижни къща най-високо качество и сглобяеми домове продукти за над 20 години в Китай. Ние започнахме като малка операция, но сега се превърнаха в един от водещите доставчици в сглобяеми къща индустрия в Китай.

Днес, HUASHA е бил един от най-големите производители на качествени сглобяеми къща продукти, като например: модулни къщи, баба плосък, сгъваема контейнер домове и малка къща и лека стомана къща.

2. нашата фабрика

HUASHA се намира в Китай международен метро Сити-Nantong. Като глобален доставчик на сглобяема къща и къща за контейнер HUASHA е да се създаде добавена стойност за клиенти по целия свят.

3. нашия продукт

HUASHA продукти включва следното:

1, сгъваема контейнер къща, баба плоски, разширяема къща

2, сглобяема къща

3, корабоплаването контейнер къща

4, Монголска юрта

Ние доставяме сглобяеми продукти по целия свят за широк спектър от компании в света, вариращи от големи многонационални организации за малки отделни компании.

4. продукт приложение

Сглобяеми къщи и контейнери къщи са широко използвани в различни области, като например:

---Начало живот, настаняване, хотел

---За съхранение, склад

---Салон, Бар, училище...

5. Нашият сертификат

Ние винаги се чувствам, че всички успех на нашата компания е пряко свързано с качеството на продуктите, които предлагаме. Те отговарят на най-високите изисквания за качество както е предвидено в SGS насоки и нашата система за строг контрол на качеството, ние също имаме пробна справка за нашите основни материали-сандвич панел, да покаже нашите запален височини да обслужваме нашите клиенти.


6. производствено оборудване

Ние сме способни да произвеждат голям брой сглобяеми къщи и предлагат някои от най-съвременни възможности за производство на разположение, включително потребителски формоване и машини.

1. производствени машини: срязване машина, огъване машина, машина за рязане, автоматично среден събрание машина, коригиране на машина, машина за заваряване, удар натиснете

2. тестване машини: Щангенциркули шублер, извън диаметър рейтингова скала, роди индикатор за набиране


7. производство пазар

Ние имаме клиенти от вътрешния пазар, както и oversea пазар. Нашите продажби могат да говорят свободно английски език за добра комуникация. Нашите основни пазара на продажби:

Океания 90,00 %

Западна Европа 5,00 %

Южна Америка 5,00 %


8. нашата услуга

Освен нашите съществуващи ляти продукти HUASHA също могат да произвеждат продукти според чертежи или образци от нашите клиенти. Ние контролираме качеството на продукта критично за всяка стъпка по време на производството от потребителски пенополиуретанови части за ремонтирани задвижващите колела. Ние предлагаме техническа поддръжка, която е вторият за никой.

1. в нормалната естествена среда контейнер къща има 20 години живот-педя, прекалено мокри или някои други неблагоприятни фактори ще повлияе на експлоатация.

2. можем да предоставим сертификати за качество на основните продукти аксесоари.

3.warranty:1 година, ако това е проблем със самия продукт проблем, ние ще предоставим безплатна услуга.

4. ние ще осигури доживотна следгаранционен сервиз, но ние ще таксуваме за някои елементи след една година гаранционен период.

5. всички въпроси ще бъде отговор в рамките на 24 часа